ANAF propune majorarea perioadelor de grație de care beneficiază contribuabilii/ plătitorii la transmiterea fișierului standard de control fiscal (SAF-T)

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat în transparență decizională un proiect de Ordin pentru modificarea Anexei nr. 4 și Anexei nr. 5 la OPANAF nr. 1783/2021 privind natura informațiilor pe care contribuabilul/plătitorul trebuie să le declare prin fișierul standard de control fiscal, modelul de raportare, procedura și condițiile de transmitere, precum și termenele de transmitere și data/datele de la care categoriile de contribuabili/plătitori sunt obligate să transmită fișierul standard de control fiscal. Modificările vizează, în esență, termenele de transmitere de către contribuabili/plătitori a fișierului standard de control fiscal (SAF-T), respectiv perioadele de grație de care beneficiază contribuabilii/plătitorii.

Inițiatorii proiectului menționează, în Referatul de aprobare a actului normativ, că OPANAF nr. 1783/2021 (care include cinci anexe) reglementează următoarele...Cititi articolul integral pe site-ul CECCAR

anaf-propune-majorarea-perioadelor-de-gratie-de-care-beneficiaza-contribuabilii-platitorii-la-transmiterea-s15865

Leave your comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree