ZIUA NAȚIONALĂ A CONTABILULUI ROMÂN, 13 IULIE 2020

La 99 de ani de la înființarea organismului profesional care reprezintă și gestionează profesia contabilă în țara noastră, vă invităm să sărbătorim împreună cea de-a XVI-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român, eveniment ce va avea loc în data de 13 iulie a.c., începând cu ora 15,00 , de această dată online, adaptat situației sociale atipice în care ne aflăm, generată de pandemia de conoravirus.

2020 aduce din nou în atenție importanța profesiei noastre pentru mediul economic, pentru societate. Contabilul, pregătit pentru viitor este subiectul care va aduce în discuție lecțiile învățate în perioada de criză – generată acum de noul coronavirus –, ce trebuie făcut în astfel de situații și ce nu trebuie făcut.

Dat fiind caracterul festiv al evenimentului, acesta va fi momentul oportun pentru decernarea premiilor Topului local al membrilor CECCAR, ocazie cu care vor fi premiați aceia dintre dumneavoastră care au obținut rezultate remarcabile în activitatea desfășurată anul trecut.

Pentru a vă alătura evenimentului online, vă rugăm să completați formularul de înregistrare. Înscrierile se fac în limita numărului maxim de participanți acceptați de platforma on-line. În timp util veți primi toate detaliile necesare pentru conectare. Evenimentul se va desfășura pe Zoom.

În cazul în care nu veți mai putea participa la eveniment, vă rugăm să anunțați filiala la adresa de e-mail ceccarbrasov@ceccarbrasov.ro, pentru a oferi ocazia unui coleg să participe în locul dumneavoastră.

Ne vedem online!

Cu stimă,

Președintele Consiliului filialei,

Nicolae Băjan

 

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE ZNCR 2020

PROGRAM MANIFESTĂRI

Ziua Națională a Contabilului Român - 13 iulie 2020

𝟭𝟯 𝗶𝘂𝗹𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟬 - a XVI-a ediție a 🇷🇴 𝗭𝗶𝗹𝗲𝗶 𝗡𝗮𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗲 𝗮 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗮𝗯𝗶𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻❗⌛ Au mai rămas câteva zile până la evenimentul ce va marca 𝟵𝟵 𝗱𝗲 𝗮𝗻𝗶 de la reglementarea profesiei contabile în 🇷🇴 România❗Fiți alături de noi și urmăriți discuțiile pe tema: 𝘾𝙤𝙣𝙩𝙖𝙗𝙞𝙡𝙪𝙡, 𝙥𝙧𝙚𝙜𝙖̆𝙩𝙞𝙩 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙫𝙞𝙞𝙩𝙤𝙧❗ℹ️ În curând vom reveni cu detalii#ZNCR #ZiuaNaționalăaContabiluluiRomân #Tradițiepentruviitor #Evoluămîmpreună #profesiacontabilă #1anpânălacentenar #expertcontabil #contabilautorizat #CECCARTV

Publicată de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România pe Luni, 6 iulie 2020

Leave your comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree