Contabilitatea viitorului: inovare, tehnologie și sustenabilitate în era digitală. Interviu cu Sarah Ghosh, șefa organismului profesional din SUA

Într-o lume tot mai digitalizată, adaptarea la cerințele prezentului și viitorului nu este doar o tendință, ci o necesitate în multe profesii, inclusiv în contabilitate. Am abordat acest subiect, precum și dinamica, inovarea în practicile contabile și modul în care profesioniștii din domeniu trebuie să se adapteze pentru a rămâne relevanți și eficienți într-un interviu cu Sarah Ghosh, FCMA, CGMA, CIMA President and Co-Chair of the Association of International Certified Professional Accountants, reprezentând AICPA & CIMA.

CECCAR Business Magazine (CBM): Transformarea digitală remodelează profesia contabilă. Care este cheia inovării în practicile contabile și ce ar trebui să facă profesioniștii contabili pentru a fi pregătiți pentru viitor?

Sarah Ghosh (SG): Sunt foarte încântată că ați început cu această întrebare, deoarece este cea mai importantă problemă cu care se confruntă profesia. De asemenea, se leagă frumos de motivul pentru care AICPA (American Institute of Certified Public Accountants) & CIMA (Chartered Institute of Management Accountants) doresc să colaboreze îndeaproape cu CECCAR pentru a sprijini profesia în România. 

Tehnologiile emergente, cum ar fi inteligența artificială, automatizarea proceselor robotizate și învățarea automată, cresc eficiența...Cititi articolul integral pe site-ul CECCAR

contabilitatea-viitorului-inovare-tehnologie-si-sustenabilitate-in-era-digitala-interviu-cu-sarah-a12338