Curs Fiscalitate cu tema “Noutăți fiscale. Măsuri de susținere a mediului de afaceri în contextul actual. Revenirea la normalitate”

Vă informam că în data de 30 iunie 2020 filiala Brașov organizează în sistem online un curs cu tema:

Noutăți fiscale. Măsuri de susținere a mediului de afaceri în contextul actual.  Revenirea la normalitate.

După o perioadă agitată în care a trebuit să ne adaptăm la noua realitate, încet – încet şi noi, şi economia, facem eforturi pentru a reveni la normalitate. În această perioadă de trecere între starea de alertă şi perioada fără restricţii, autoritățile au adoptat măsuri economice și fiscal-bugetare importante de susținere a mediului de afaceri. Apare nevoia de a relua activităţile obişnuite pentru a repespecta obligaţiile impuse de lege precum şi pentru a-i sprijini pe clienţii noştri. Conștienți de rolul nostru de consilieri de încredere ai antreprenorilor, noi, profesioniștii contabili membri ai CECCAR, depunem eforturi susţinute pentru identificarea soluțiilor de refacere rapidă a clienților noștri, dar și de menținere a propriei afaceri.

În acest sens, CECCAR organizează un curs destinate membrilor în care vor aborda aceste subiecte de maxima actualitate si importantă, printre care se află și:

Partea 1. Aspecte fiscale importante pentru persoanele juridice in determinarea obligatiilor fiscale de plata in anul 2020
Subventii disponibile pentru angajatorii afectati de pandemie
Particularitati la calculul impozitelor in cazul anului 2020 (bonificatii disponibile, scutiri de venituri, deduceri la calculul impozitului pe profit sau pe venitul microintreprinderilor)
Noutati in materie de TVA
Amnistia fiscala – oportunitati de a reduce costurile fiscale

Partea 2. Impozitarea persoanei fizice si depunerea declaratiilor pentru anul 2019
Impozitarea celor mai frecevnte venituri (salarii, venituri din activitati independente, venituri din chirii, din investitii sau din alte surse)
Contributii sociale si regulile de datorare ale lor
Depunerea declaratiei anuale pentru veniturile anului 2019. Obtinerea de bonificatii in cazul persoanelor fizice

     De asemenea, vor fi abordate si alte noutăți legislative (actualizate la zi), în acest domeniu, atât de utile profesioniștilor contabili.
Cursurile se vor desfășura online în sistem de webinar, sunt cursuri interactive și cuprind exemple practice. La finalul cursului, membrii CECCAR ce au participat la curs vor primi prezentarea în format electronic.

Prin organizarea acestor cursuri, CECCAR face toate eforturile necesare pentru a asigura o pregătire profesională continuă membrilor adaptată acestor condiții nefavorabile susținerii cursurilor la sală, continuând să pună accent pe calitate, în detrimentul cantității. În vederea asigurării celor mai bune condiții de curs, între care interactivitatea are un rol important, seriile formate vor fi limitate la un număr de 150 de persoane.

     Un membru se poate înscrie la o singură zi de curs cu aceeași tematică. În cazul înscrierilor multiple, acestea vor fi eliminate. Vă rugăm să acordați atenție completării datelor din formularul de înscriere. Acestea vor sta la baza comunicării ulterioare a informațiilor necesare participării în cadrul cursurilor.

Link-ul pentru accesul pe platforma ZOOM.us, în vederea participării la curs, se va transmite automat în ziua organizării cursului respectiv (până la ora 15.00), pe adresa de email comunicată în formularul de înscriere.
     Membrii care se înscriu și, ulterior, nu participă, nu vor mai avea prioritate pentru înscrierea la cursurile viitoare. Această măsură este justificată din dorința de a asigura tuturor membrilor șanse egale de a se înscrie în vederea participării la cursurile de pregătire profesională.

Pentru consultarea regulilor de participare la curs – click aici
În acest sens, vă comunicăm că nerespectarea prezentelor reguli, va conduce la imposibilitatea participării în cadrul cursurilor.

Înscrierea la curs se va face prin completarea formularului de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/1_qZqoNNiQj4XnUtmwB9ip1CXPdEJzaBErNfYbAJOHss/edit

Vă așteptăm cu drag!

Leave your comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree